Akman ve Eroğlu ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy'lü İşadamı Tarık Akman'ın kızı Ecem Akman önceki gün gerçekleştirilen düğün ile hayatını Hülya-Basri Eroğlu çiftinin oğlu Murat Eroğlu ile birleştirdi.

Çerkezköy 25.04.2017 19:12:00 0
Akman ve Eroğlu ailelerinin düğün mutluluğu

KINA DEKOR’DA, DÜĞÜN LEMARDA OLDU

 

Cuma günü saat 19.00-23.00 saatleri arasında Dekor Düğün Salonunda kına, Cumartesi günü de 19.00-23.00 sıralarında Lemar Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine giren Ecem- Murat Eroğlu çiftini bu mutlu gününde protokol üyeleri, iş adamları, esnaflar ve gelin ile damadın ailesi yalnız bırakmadı.  Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları  ve alkışlar eşliğinde yaptı ve daha sonra düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Düğünde Yasemin-Tarık Akman dünürleri Hülya-Basri Eroğlu ile birlikte davetlileri kapıda karşılarken, düğün sırasında tek tek masaları dolaşarak davetliler ile yakından ilgilendi. Takı merasiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Akman ve Eroğlu aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine, arkadaşlarına, sevenlerine ve tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10