Koçak, Albayrak'ı takdir etti

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 27.04.2017 19:42:00 0
Koçak, Albayrak

‘’BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUNUZ’’

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve yapılan çalışmalardan memnunluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Koçak: Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin il genelinde yapmış olduğu çalışmaları önemsiyoruz. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiniz. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetlemeniz ve incelemeniz de çalışmaların öncelikle yapılması konusunda önemli oluyor. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi. Murat koçak daha sonra sendika çalışmaları hakkında Başkan Kadir Albayrak’a bilgiler verdi.

 

‘’TEKİRDAĞ’IN HER ALANDA İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ’’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyareti için, Murat koçak’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi olarak İl merkezi ve tüm ilçelerde çalışmaların sürdürüldüğünü ve biten çalışmaların da hizmete sunulduğunu belirten Albayrak; “ Özellikle Sanayi kenti olan Çerkezköy başta olmak üzere diğer ilçelerimizin de daha fazla gelişmesi için durmadan çalışıyor ve sorunlarını gidermeye çalışıyoruz. Tekirdağ olarak ülke genelinde önemli bir yerimiz var. Bu yerimizi en değerli şekilde kullanmak istiyoruz’’ dedi. Konuşmanın ardından genel ve gündem konuları görüşüldü.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10