Kent konseyi üyeleriyle söyleşi yaptı

Çerkezköy Kent Konseyi Kültür Turizm ve Sanat Çalışma grubunun 'Bağrımızdan yetişen değerler' projesi kapsamında her ay düzenleyeceği söyleşilerin ilk konuğu İstanbul Üniversitesi

Çerkezköy 27.04.2017 19:42:00 0
Kent konseyi üyeleriyle söyleşi yaptı

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Önceki gün Kent Konseyinde gerçekleştirilen programa Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, çalışma grupları üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe; “Çerkezköy Kent Konseyi Kültür Turizm ve Sanat Çalışma grubumuzun projeleri arasında yer alan ‘Bağrımızdan yetişen değerler’ konulu projemizin ilk konuğu Çerkezköy’ün yakından tanıdığı Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu, Şef F. Fahrihan Ünsal oldu. Bugün bu söyleşiye katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ”

 

Programda katılımcılara proje hakkında bilgiler veren Çerkezköy Kent Konseyi Kültür Turizm ve Sanat Çalışma grubu Başkanı Hülya Taşkın “ Bu projemizin amacı ilçemizden, ilimizden bölgemizden yetişmiş, yaptığı çalışmalarla ülkesi, öğrenciler, insanlar için amaçları doğrultusunda başarılar elde etmiş değerli kişileri sizlerle buluşturmak ve başkaları için ilham kaynağı olmalarını sağlamaktır. Umarım amacımız doğrultusunda sizler için başarılı çalışmalar gerçekleştirebiliriz. Bizleri kırmayarak bu akşam bizimle birlikte olan çok değerli misafirimiz İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü öğretim üyesi F.Fahrihan Ünsal’a ve bizleri yalnız bırakmayan dinleyicilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

“MÜZİĞİ SEVEREK YAPIYORUM”

 

Başarı hikâyesini programa katılanlarla paylaşan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bölümü öğretim üyesi F.Fahrihan Ünsal “ Müziği ilk gün ki heyecanla olduğu gibi severek yapıyorum. Yaptığım iş beni gerçekten yormuyor ve işimi yaparken enerji alıyorum. Çerkezköy’de 16 yıl önce vatandaşlarımızı müzik ile buluşturmak isterken çok zorlandık. Özellikle bayanlarımız karanlıkta Amfi tiyatroya nasıl geleceğiz ve evlerimize nasıl gideceğiz diyorlardı. Gelinen noktada müziği bay ve bayanlarımıza ne kadar sevdirdiğimizi görüyoruz. İnsanların işini severek yapması gerçekten çok önemlidir” diye konuştu. Ünsal’ın söyleyişinin ardından program soru cevap şeklinde sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10