Samsunlular Derneği'nde Şark ve Sohbet Köşesi yapıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Namık Kemal Bulvarı'nda faaliyet gösteren Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimi dernek binasında yaptığı yeni düzenleme ile derneğin bir köşesine Şark köÅ?

Çerkezköy 27.04.2017 19:47:00 0
Samsunlular Derneği

‘’HİZMETTE KUSUR ETMEMEYE ÇALIŞIYORUZ’’

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram yapılan yeni düzenleme ile ilgili şunları söyledi; ‘’Uzun yıllar boyunca derneğimizin başkanlığını yapmaktayım. İlçemizin en fazla üyeye sahip, iyi dostlukların yaşandığı örnek gösterilen bir dernek olarak üyelerimize hizmette kusur etmemeye çalışıyoruz. Bu nedenle insanlarımızın dernek çatısı altında bir birleriyle daha iyi kaynaşmasını ve daha iyi dostluklar ve arkadaşlıklar edinmesi, acı ve tatlı günlerinde bir araya gelmesini temenni ediyoruz.  Derneğimizi kurduğumuz günden bu yana çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. İnsanlarımızın bir biriyle samimi dostluklar içinde olmalarından da son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

ŞARK VE SOHBET KÖŞESİ ZENGİNLİK KATTI

 

Dernek Başkanı Enver Bayram; “Sosyal aktiviteleri yoğun olan bir dernek olarak derneğimizde bir eksiklik olduğunu gördük ve yeni düzenleme çalışmalarıyla birlikte bir şark köşesi ile birlikte sohbet yeri yaptık. Çok da iyi oldu. Bu köşe derneğimize bir ivme kazandırdığı gibi ayni zamanda bir zenginlik kattı. Bir eksikliği de gidermiş olduk diye düşünüyorum. Birkaç gün içinde de bu şark köşesi ve sohbet yerimizin olduğu yere birde kitaplık koyarak üyelerimizin boş zamanlarını kitap okuyarak daha iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlayacağız. Şark ve sohbet köşemizin bulunduğu yere de Atatürk posterleri koyduk. Şark ve sohbet köşemizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10