Türk Metal Sendikası İndirim anlaşmalarını sürdürüyor

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi sendika üyelerinin, çeşitli iş kollarından indirimli şekilde yararlanmalarını sağlamak için indirim anlaşmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 28.04.2017 20:44:00 0
Türk Metal Sendikası İndirim anlaşmalarını sürdürüyor

GÖZLÜK’TE DE %30 İNDİRİM SAĞLANDI

 

Türk İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, önceki gün de ilçede faaliyet gösteren Yücel Optik ile indirim anlaşması yaptıklarını açıkladı. Anlaşma Başkan Koçak ve Yücel Optik sahibi Yücel Pek tarafından imza altına alındı. Yapılan anlaşmaya göre sendika üyeleri ve üyelerin 1. derece yakınları % 30 indirimle gözlük çerçeve ve camlarını alabilecekler.

 

ELEKTRONİK EŞYA DAN DA İNDİRİMLİ YARARLANACAKLAR

 

Başkan Murat Koçak Sendika üyelerinin elektronik eşya alımlarında indirimli yararlanmaları için yine ilçede faaliyet gösteren Süper Elektronik firması ile protokol anlaşmasın işyeri sahibi Halil İbrahim kayır ile imza altına altıklarını belirtti. Başkan Koçak; “ Süper Elektronik firması ile yaptığımız indirim anlaşması kapsamında sendika üyelerimiz ve 1. Derecedeki yakınları bu işyerinden her marka televizyon, küçük ev aletleri, bilgisayar tamiri, çanak anten ve merkezi sistem kurulumu, işletim sistemi kurulumu için % 20 indirimden yararlanacaklardır. Bu iki anlaşmamızda üyelerimize hayırlı olsun. Üyelerimiz için yeni anlaşmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10