Türk Metal Sendikası İrmet'le nikâh tazeledi

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel İrmet Hastanesi ile sona eren indirim anlaşmasını önceki gün yeniledi.

Çerkezköy 30.04.2017 20:32:00 0
Türk Metal Sendikası İrmet

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinde imzalanan indirim anlaşmasına Türk Metal Sendikası Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Özel İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker imzaladı. İmza Töreninde Özel İrmet Hospital Müşteri Temsilcileri Emre Alkan ile Füsun Özcan’da hazır bulundu.

 

SENDİKA ÜYELERİNE  %10- 20 ARASI İNDİRİM

 

Başkan Koçak yaptığımız indirim anlaşması ile sendika üyelerimiz İrmet Hospital’den muayene, yatarak tedavi ve ameliyatlarda % 15, özel işlemlerde % 20, ağız ve diş polikliniğinde % 10 indirimden yararlanacak. İndirim anlaşmamız üyelerimize eş ve çocuklarına hayırlı olsun” dedi.

 

‘’BÖLGE İNSANLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLIK HİZMETİ VERMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ’’

 

Özel İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker’de; İrmet Hospital olarak Çerkezköy’de hizmet vermeye başladığımız günden bu yana Çerkezköy başta olmak üzere tüm Trakya halkımıza ve Türkiye genelinde vatandaşlarımız ve yurtdışında en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye özen gösteriyoruz. Bu nedenle de her geçen gün hekim kadromuzu güçlendirerek insanlarımıza şifa dağıtmaya devam ediyoruz. Bugün Ülkemizin en büyük işçi sendikası olan Türk Metal Sendikamızın Trakya bölgesinde en çok üyeye sahip olan ve ülkemizin önemli büyük kuruluşlarında yetkili olan Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ile bu şubemize üye emekçi kardeşlerimizin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak ayrıcalıklı yararlanmaları için indirim anlaşması yeniledik. İndirim anlaşmamız her iki kuruma hayırlı olsun” dedi.

 

  Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10