Tekirdağspor ligde kaldı

TFF 3. lig 1. grupta ligde kalma mücadelesini son haftaya kadar sürdüren Tekirdağspor sezonun son maçında Bayburt Grup Özel İdare gençlik Spor'a konuk oldu.

1.05.2017 19:59:00 0
Tekirdağspor ligde kaldı

GOLÜ KALESİNDE GÖRDÜ

 

Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile başlayan tekirdağspor yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 15.dakikada Batuhan Er ile yakaladığı fırsatı değerlendirerek karşılaşmada öne geçmesini bildi. Golden sonra Bayburt kalesine yüklenen Tekirdağspor bulduğu önemli gollük pozisyonları gole çevirmezken, zaman zaman yediği kontra ataklarla kalesinde de ciddi pozisyonlar yaşadı. Mücadelenin ilk devresi 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

 

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

 

İkinci devre tüm riskleri göze alarak ataklar geliştiren Tekirdağspor istediği golü bir türlü bulamadı. Maçın son düdüğü çalarken Tekirdağspor  müsabakayı kaybetse de diğer rakiplerinin maç sonuçları ile büyük sevinç yaşadı ve averajla da olsa 3. Ligde kalmayı başardı. Bu sonuçla ligden düşen takımlar Kartalspor, Beylerbeyispor, Kütahyaspor ve Manavgatspor oldular.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10