Karaağaçspor farklı mağlup 0-5

Tekirdağ 2.Amatör Küme E Grubu'nda yedinci hafta karşılaşmasında lider Karaağaçspor deplasmanda Çukuryurtspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında varlık gösteremeyen Karaağaçspor karşıla?

1.05.2017 20:00:00 0
Karaağaçspor farklı mağlup 0-5

ÇUKURYURTSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Saray Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili bir futbol ortaya koyan Çukuryurtspor arzuladığı gole ise 20.dakikada Metehan ile buldu. Karşılaşmada öne geçen Çukuryurtspor kalan dakikalarda farkı artırmak için mücadele ederken, Karaağaçspor ise beraberlik istedi.  Rakibi karşısında moral bulan ev sahibi ekip Çukuryurtspor ilk devrenin sonlarına doğru Ferhat’ın şık golü ile farkı ikiye çıkardı.

 

LİDERLİĞİ RAKİBİNE DEVRETTİ

 

Rakibi karşısında istediği futbolu bir türlü ortaya koyamayan Karaağaçspor pozisyon bulmakta zorlandı. Çok rahat bir futbol ortaya koyan Çukuryurtspor ikinci golün sahibi Ferhat’ın  ayağından bir gol daha bularak skoru 3-0 yaptı. Kalan dakikalarda Anıl’ın ayağından iki gol daha bulan Çukuryurtspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte puanını 18 yapan Çukuryurtspor liderliğe yükselirken, Karaağaçspor ise 15 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10