Vefalılar Derneği Başkanı'ndan vefalı ziyaret

 İstanbul Vefalılar Derneği Başkanı Hakkı Baliç, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Odaman ile birlikte Çerkezköy Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 1.05.2017 20:06:00 0
Vefalılar Derneği Başkanı

‘’Çerkezköy Kent Konseyi’nin çalışmalarını takip ediyoruz’’

 

Vefalılar Derneği Başkanı Hakkı Baliç, Çerkezköy Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti. Baliç; “Ben de bir Çerkezköylü olarak ilçemizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Gerek belediye çalışmaları olsun gerek Kent Konseyi çalışmaları olsun hepsine önem veriyorum. Çerkezköy Kent Konseyi yaptığı çalışmalarla bölgeye örnek teşkil ettiğini duydukça, mutluluk duyuyorum. Çerkezköy devamlı hızla gelişerek büyüyen bir sanayi kenti olması nedeniyle yapılan çalışmalar, kentin gelişimine büyük katkı sağlıyor” dedi.

 

‘’ZİYARETİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ’’

 

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, ziyaret için Hakkı Baliç ve Bülent Odman’a teşekkür etti. Serfiçe; ‘’Babam da 1967 Vefa Lisesi mezunu. Vefa Lisesi mezunu bir babanın kızı olarak sizlerin ziyareti beni çok mutlu etti. Vefa Lisesi eğitim ve öğretime başladığı yıldan bu yana parlayan yıldızları yetiştirmeye devam etmesi de memnuniyet verici. Ziyaretiniz için tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy Kent Konseyi olarak ilçemizin gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İlçemizin çok daha iyi yerlere gelmesi için belediye çalışmalarına katkı sağlıyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10