Kızılpınar'da 118 sokakta asfaltlama yapılacak

Çerkezköy Belediye yetkilileri havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarına başladılar.

Çerkezköy 1.05.2017 20:10:00 0
Kızılpınar

Asfaltlanmadık yol kalmayıncaya kadar da çalışmaların sürdürüleceğini belirten yetkililer tüm hızlarıyla çalışmalarına devam ediyor. Çerkezköy’ün en çok hizmet bekleyen mahallesi olan Kızılpınar’da da alt yapı çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirten yetkililer Kızılpınar mahallesinde önümüzdeki günlerde 118 sokakta asfaltlama çalışmalarına başlanılacağı müjdesini verdiler.

 

İSTİKLAL CADDESİNDEKİ ÇALIŞMALAR 15 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Yetkililer şu anda Kızılpınar mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan İstiklal Caddesi’nde kaldırım çalışmaları yapıyor. Burada 15-20 gün içinde yaya kaldırım çalışmalarının tamamlanması beklenirken, yapılan çalışmalar, caddenin asfaltlaması ile son bulacak. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verilen bu çalışmalar havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte son günlerde hızlandırıldı. Kısa süre içinde de tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak diye belirten yetkililer; ‘’Kızılpınar mahalle sakinleri bu çalışmalarımızda gösterdikleri sabır ve anlayışlarına da teşekkür ediyoruz. İstiklal Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından da bu mahallemizde 118 sokakta asfaltlama çalışması yapılacak” dediler.

 

‘’ÇALIŞMALAR TAMAMLADIĞINDA HALKIMIZDA RAHATLAYACAK’’

 

Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli’de, Kızılpınar’da yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu ve bir an önce bitirilmesi gerektiğini belirterek; ‘’Kızılpınar Mahallemiz bugün birçok ilçeden büyük bir yerleşim yeri olarak göze çarpıyor. Bu nedenle artan nüfusu ile devamlı hizmet isteyen bir yerleşim yeridir. Mahallemizde Belediye hizmetlerinin aksatılmadan yapılması, mahalle halkımızın öncelikli beklentilerinin başında geliyor. Mahallemizin en büyük sorunlarının başında da yollarımızın bozuk olması geliyor. Son aylarda Belediye Başkanımız Vahap Akay mahallemize el atarak sorunlarını tek tek gidermek için bir dizi çalışma başlattı. Belediyemiz Büyükşehir Belediyesi ile başlattığı çalışmalar kapsamında öncelikle mahallemizin alt yapısının tamamlanması yönünde oldu. Alt yapının büyük bir bölümü tamamlandı ve tamamlanan yerlerdeki caddelerde yol ve yaya kaldırımları yapımı başlatıldı. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra da cadde ve yollarımız asfaltlanacak, halkımız da rahatlayacak. Bu çalışmaların kısa süre içinde tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10