Öğrencilerden anlamlı kermes

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri engelliler yararına kermes düzenledi. Öğrenciler ve veliler gönüllü olarak evde hazırladıkları yiyecekleri öğle saatinde okul önünde satışa su

Çerkezköy 2.05.2017 21:03:00 0
Öğrencilerden anlamlı kermes

ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ…

 

Kermesi düzenleyen öğrenciler “Hepimiz birer engelli adayıyız. Başımıza gelmeden bazı şeyleri anlamak bizler için zor. Yaklaşık iki hafta önce Çerkezköy Sakatlar Derneği’nde bizler için düzenlenen farkındalık seminerinden çok etkilendik. Onların hayat hikâyelerini ve nasıl engelli kaldıklarını dinledikten sonra, bizlerin de onlara karşı sorumlu olduğumuzu düşündük. Etrafımızda bir sürü engelli vatandaşımız var ve onlar için maalesef bir şey yapamıyoruz. Uğur Okulları öğrencileri olarak engelli vatandaşlarımız için ne yapabiliriz diye düşündük ve onlar için kermes düzenledik. Elde edeceğimiz gelirle tekerlekli sandalye almak ve onların yararına bir şeyler yapmak istiyoruz. Engelleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz ‘’ diye konuştu.

 

KERMES CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

 

Cuma gününe kadar sürecek olan kermesten elde edilen gelirin, engelliler yararına kullanılacağını ve tekerlekli sandalye alınacağını söyleyen öğrenciler, öğle saatlerinde tüm herkesi destek olmaları için kermesimize bekliyoruz açıklamasını yaptılar.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10