Butçular sokakta çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilki Özcan Sokak üzerinde yapılan 'Örnek Sokak' çalışmalarının ikincisi Butçular Sokak üzerinde başladı. Çalışmalar kapsamında sokak trafiğe ka

Çerkezköy 3.05.2017 19:54:00 0
Butçular sokakta çalışmalar başladı

İKİNCİ ÖRNEK SOKAK İÇİN START VERİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Özcan Sokak üzerinde gerçekleştirdiği Örnek Sokak çalışmalarının ikincisine dün itibariyle Butçular Sokak üzerinde başladı. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sokağı araç trafiğine kapatırken, ekipler biran önce çalışmalarına başladı.

 

VAKİT KAYBETMEDEN ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA GEÇİLECEK

 

Yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Çalışmalar kapsamında ilk etapta alt yapı çalışmaları olarak içme suyu, yağmur suyu, TREDAŞ ile TELEKOM hatlarının yenilenmesi yapılacak. Alt yapının tamamlanmasının ardından da vakit kaybetmeden üst yapı çalışmalarına başlanacak” denildi.

 

ANLAYIŞ GÖSTERMELERİNİ RİCA EDİYORUZ

 

Bazı dükkânların çıkma mesafelerinin ortadan kaldırılacağını ifade eden yetkililer, “Çıkma mesafeleri kaldırımlara dâhil edilecek. Yapılacak olan kaldırım çalışmalarının yanı sıra bisiklet yolu yapılarak sokak üzeri ışıklandırılacak. Çalışmalarımızı kısa bir süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yapılacak olan tadilat çalışmaları kapsamında halkımızın sağduyulu olarak bizlere anlayış göstermelerini rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10