Genç mucitler projelerini sergilediler

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Pakize Narin Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan TUBİTAK Bilim Fuarı'nda öğrenciler birbirinden başarılı projelere imza attı.

Çerkezköy 3.05.2017 19:56:00 0
Genç mucitler projelerini sergilediler

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Pakize Narin Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen TUBİTAK Bilim Fuarı etkinliğine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı hakkında bilgi veren proje koordinatörü Kimya Öğretmeni Erhan Öztürk” Okul olarak ikincisini düzenlediğimiz 4006 TÜBİTAK bilim fuarına hoş geldiniz. Geçen yıl yapmış olduğunuz fuarımızda 53 proje sergilemiştik. Bu sene TÜBİTAK tarafından alınan kararla tüm okullar 20 proje sergilemektedir. Açılışını yapacağımız fuarımızda Fen-Teknoloji. Matematik, Sosyo kültürel, sanatsal, araştırma-anket ve yabanca dil alanlarında çeşitli 20 proje ile karşısındayız. Fuar projelerimizin yanı sıra öğrencilerimizin yapmış olduğu resim sergisi ile sizlere görsel bir şölen hazırladık. Yaklaşık üç aydır çalışıp üreten, çalışmalarını proje olarak sizlere sunan öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizlere destek veren okul yönetimine, okul aile birliğimize ve misafirlerimize fuara katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

PROJELERİ İNCELEDİLER

 

Okulun etkinliklerinin düzenlenmesinde maddi manevi destekte bulunan Ferit Karacalar, Ercan Çorbacı ve Ali Tokmak’a okul yönetimi adına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için hazırlamış oldukları projeleri incelediler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10