Öğrencilerden model uçak sergisi

Mevlana İlk ve Ortaokulu dördüncü sınıf öğrencileri, Model Uçak Kursu'nda yaptıkları eserleri beğeniye sundu.

Çerkezköy 5.05.2017 19:44:00 0
Öğrencilerden model uçak sergisi

SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİLER

 

Mevlana İlk ve Ortaokulu 4. sınıf öğrencileri Model Uçak kursu sonunda ortaya koydukları eserler düzenlenen sergide beğeniye sunuldu. Okulda düzenlenen sergi açılışına okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Model uçaklar hakkında öğretmen Gökhan Işık’tan Model uçak yapımı hakkında bilgi alan katılımcılar, sergiyi gezdikten sonra model uçak yapımını gerçekleştiren öğrencilere sertifikalarını takdim ettiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Model uçak sergisi gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Okul Müdürü Serdar İş; “Öğrencilerimiz için güzel bir uğraş. Bundan sonraki hayatlarında kendilerini hakikaten meşgul edebilecek bir şey.  Gördüğünüz sergideki bütün çalışmalar çocuklarımızın emeği. Gerçekten çok anlamlı bir çalışma oldu. Üzerimizde güzel bir projeye ortaya koymanın mutluluğu var. Çalışmalarımızda emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

TOPLAM 18 ÖĞRENCİ ÇALIŞMADA YER ALDI.

 

Sergide bulunan tüm uçak maketlerinin öğrencilere ait olduğunu kaydeden öğretmen Gökhan Işık; “Ekim ayından bu yana çalışmalarımızı sürdürdük. Toplam 18 öğrencimiz ile birlikte bugün yaptığımız eserlerimizi sergiliyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10