'Bahar Geldi' Şenliğinde doyasıya eğlendiler

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği bu yıl birincisini düzenlediği 'bahar geldi' şenliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çerkezköy 7.05.2017 20:21:00 0

Kapaklı’nın Pınarça mahallesinde Gaziler hatıra Ormanı’nda gerçekleşen şenliğe Türkiye Muharip Gaziler Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Temsilcilik üyeleri ve Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve temsilcilik üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy şubesi  Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Dernek yönetimi ve üyeleri, İrmet Hospital Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Çerkezköylü hayırseverler Müjgan Serkan Karagöz çifti, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimi ile kalabalık bir halk kitlesi katıldı.

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’e Gönül verenler Derneği Başkanı Murat Akay; “Bu yıl sosyal etkinlik projemiz kapsamında ilkini gerçekleştireceğimiz ‘Bahar geldi’ şenliğine katılımın yoğun olmasından son derece mutlu olduk. Bu yıl ki şenliğimizin yiyecek içecek sponsorluğunu ilçemizin önde gelen gıda toptancısı firmalarından olan Oktav Gıda’ya, Erler Gıda ve Şarküteri’ye, NTC reklam, İldeniz Kayacan ve Sandalye masa temin eden Kenan Tatlı olma üzere katkı ve destek olan tüm işadamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu şenliğimizi önümüzdeki yıldan itibaren de geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Şenliğimizin bu yıl ilk olmasına rağmen büyük ilgi görmesi önümüzdeki yıllarda daha iyi olmasını sağlamak için ilk adım oldu. Şenliğimizin esas amacı ilçemizde ve bölgemizde insanları bir araya getirerek birbirleriyle daha iyi kaynaşmasını, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin güçlenmesini sağlamaktı. Bunu da başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimize inanıyoruz” dedi. 

 

Çeşitli Yarışmalar düzenlendi

 

Şenlik kapsamında Trakya oyun havaları yarışması, halat çekme, mendil, Sandalya kapmaca gibi çeşitli yarışmalar da düzenlendi. İlk üçe girenlere hediyeler verildi. Çocuklar için hazırlanan şişme oyun parklarında da çocuklar gönüllerince eğlendi. Şenliğe katılanlar gün boyu halaylar çekti. Trakya ve Tekirdağ oyun havaları oynayarak gönüllerince eülenerek unutamayacakları güzel bir gün geçirmenin keyfi ile evlerine gittiler.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10