Çerkezköy'den Fazıl Say geçti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ı Tekirdağlı sanatseverlerle buluşturdu. Ünlü piyanist Fazıl Say birbirinden güzel eserlerini s

Çerkezköy 7.05.2017 20:22:00 0
Çerkezköy

SALON YÜZLERCE SANATSEVERLE DOLDU TAŞTI

 

Düzenlenen konsere, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve eşi Gülseren Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Çerkezköy Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Gazeteci Oktay Ekşi, Yazgülü Aldoğan, Pınar Türenç, Tufan Türenç, ABD Eski Büyükelçisi Emekli Diplomat Namık Tan, Ünlü Televizyoncu İsmail Küçükkaya, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Emek Kültür Sanat Vakfı Genel Müdürü Remzi Buharalı, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve yüzlerce sanatsever katıldı.

 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

 

Fazıl Say'ın sahne aldığı Çerkezköy OSB Konferans Salonu sanatseverlerle doldu taştı. Say, dört bölüm ve 17 eserin yer aldığı yaklaşık bir saat süren eşsiz konseriyle, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yüzlerce sanatseverin katıldığı konser dakikalarca ayakta alkışlandı.  Fazıl Say bitmeyen alkış seline karşılık defalarca sahneye çıkarak hayranlarını selamladı. Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, alkışlar eşliğinde Fazıl Say'a çiçek takdim etti.

 

‘’ÇOK OLGUN VE AYDIN BİR KİTLE VARDI’’

 

Ünlü piyanist Fazıl Say konserden sonra yaşadığı duygularını kendi instagram hesabından yayınladığı mesajla takipçileri ile paylaştı. Fazıl Say yayınladığı mesajda; ‘’ Sevgili dostlar, dün akşam hayatımda ilk defa Tekirdağ’da konser verdim. Büyük bir ilgi ve izdiham vardı, tüm eserleri müthiş bir sessizlikte dinlediler. Çok olgun ve aydın bir kitle idi. Belediye Başkanını ve tüm ekibini de gönülden kutlarım. Dün konserin sonunda koluma ağrı girdi. O yüzden yoğun isteğe rağmen bir ‘bis’ parçası çalamadım. Bu ağrı biraz tadımı da kaçırdı. Ama şimdi kol daha iyi. Tekrar teşekkür ederim. Tekrar görüşme umuduyla’’ ifadelerine yer verdi.

 

BASIN MENSUPLARINI KOVDU

 

Ünlü piyanistin menajeri, basın mensuplarını fotoğraf çekmeleri ve salonu terk etmedikleri takdirde konseri yarıda bırakacakları yönünde adeta tehdit ederek salon dışına çıkarttı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10