Çerkezgücüspor 4 golle kazandı

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan Çerkezgücüspor, konuk ettiği Pınarçaspor'u 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştÄ?

8.05.2017 21:36:00 0
Çerkezgücüspor 4 golle kazandı

AYKUT’TAN ŞIK GOL

 

Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çerkezgücüspor etkili başladı. İlerleyen bölümlere doğru Aykut’un savunmanın arkasına attığı pası iyi değerlendiren Gökhan Balıkçı şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte moral bulan temsilcimiz kalan dakikalarda rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine inen Hasan Barut’un dışarıya çıkardığı pası Aykut Eren gelişine net bir vuruşla topu ağlarla buluşturunca skorda 2-0 oldu.

 

LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru konuk ekip Pınarçaspor kaydettiği golle farkı bire indirip umutlandı. Kalesinde golü gördükten sonra toparlanan temsilcimiz ilk devrenin sonlarına doğru farkı tekrar ikiye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan taç atışında topla buluşan Hasan Barut rakiplerini birer birer geçerek adrese teslim ortasında Murat Sarı şık bir kafa vuruşu ile skoru 3-1 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan da başka gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rahat futbol sergileyen Çerkezgücüspor’da defansın arkasına iyi sarkan Taşkın müsait pozisyondaki Hasan Barut’a topu aktardı. Hasan Barut’ta boş kaleye göndererek kariyerinin en rahat golünü atmış oldu.Konuk ekip ilerleyen bölümlerde yakaladığı penaltı pozisyonunu gole çevirerek farkı ikiye indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezgücüspor bu galibiyet ile birlikte puanını 24 yaparken, Pınarçaspor ise on puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10