Yekeler ve Kansu ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün sevilen iş adamlarından Abdurrahman Yekeler hayatını Ayşe-Garip Kansu'nun kızı Meryem Kansu ile birleştirdi.

Çerkezköy 8.05.2017 21:37:00 0
Yekeler ve Kansu ailelerinin mutlu günü

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Cumartesi akşamı 19.00-24.00 saatleri arasında Lidya Wedding Garden’de gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine giren Abdurrahman Yekeler ve Meryem Kansu’nun düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz,  AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, partililer, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları ve esnaflar ile Kansu ve Yekeler  ailelerinin yakınları katıldı.

 

GENÇ ÇİFTİN NİKAHINI AKAY KIYDI

 

Merhum Yaşar-Hatice Yekeler’in oğulları Abdurrahman Yekeler ile Ayşe-Galip çiftinin kızı Meryem Kansu’nun nikahını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitleri ise MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge oldu. Başkan Akay, genç çifte nikah akdinden sonra iyi ve kötü günlerinde de birbirlerine destek olmaları ve bir ömür boyu birbirlerini sevmeleri ve mutlu olmaları temennisinde bulundu. Vahap Akay, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını gelin Meryem Yekeler’e verdi. Ardından genç çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı ve sonrasında da davetlilerin heyecanlı bakışları arasında  düğün pastalarını kestiler. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oyunlar oynadı. Damadın annesi Hatice Yekeler, amcası Nurettin Yekeler ile Ayşe-Gakip Kansu çifti davetlileri ile yakından ilgilenirken, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm aile bireylerine teşekkür ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10