Hayırlı bir imza daha atıldı

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılacak olan 16 derslikli, 4 atölyeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapım protokolü imzalandı.

Çerkezköy 8.05.2017 21:49:00 0
Hayırlı bir imza daha atıldı

16 DERSLİK VE 4 ATÖLYESİ OLACAK

 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesinde mülkiyeti Çerkezköy Belediyesi’ne ait, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak olan 16 derslikli 4 atölyeli Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Lisesi yapım işine ait protokol; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Veliköy Organize Sanayi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aret Marancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Kaya tarafından valilik makamında imzalandı.

 

NİSAN AYI MECLİSİNDE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

 

Çerkezköy Belediyesine ait 164 ada 5 parselde bulunan alanın Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna Teknik Meslek Lisesi yapması için devredilme talebi Nisan ayı meclis toplantısında gündem maddeleri arasında yer almış, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmişti.  Komisyon ise yaptığı incelemenin ardından “ İlçemiz Veliköy Mahallesi 164 ada 5 nolu parsel 1/1000 ölçekli mer’i uygulama imar planlarımızda ‘Teknik Altyapı Alanı’ fonksiyonlarımızda yer almaktadır. 164 ada 5 parselin Veliköy Organize Sanayi Bölgesine Teknik Meslek Lisesi yapılması ve meclisimizin onay tarihinden itibaren bir yıl içersinde ruhsat alınarak inşaata başlanması, aksi takdirde işlemin geçersiz kılınması kaydıyla tahsisin yapılması oy birliği ile kabul edilmiş ve tavsiye kararı olarak meclise sunulmuştur” bilgisini vermişti. Komisyonun aldığı bu karar meclis tarafından da oy birliği ile kabul edilmiş, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Top Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde. Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Veliköy Organize Sanayi Bölgesinin ilçemize bir teknik lise kazandırmasını bekliyor olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10