Tepe İlk ve Ortaokulu sergisi açıldı

Çerkezköy tepe İlkokulu ve Ortaokulu velilerinin göz nuru ve el emeği ile büyük uğraşlarla hazırladıkları 'Elmas Mozaik taşlı tablo resim sergisi önceki gün açıldı. Hafta sonuna kadar açÄ

Çerkezköy 9.05.2017 21:39:00 0
Tepe İlk ve Ortaokulu sergisi açıldı

Açılışı Ayşe Doğan yaptı

 

Sergi açılışına Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Okul Müdürü Mehmet Erçin, Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Sergiyi hayırlı olması nedeniyle Milletvekili Ayşe Doğan, Kaymakam Atilla Selami Abban, Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevim, Belediye Başkan Yardımcısı Enver bayram ve Okul Müdürü Mehmet Erçin kurdelayı birlikte keserek açtılar.

 

SERGİ BEĞENİLDİ

 

Sergi açılışının ardından sergilenen eserleri gezerek tek tek inceleyen Milletvekili Ayşe Doğan ve Kaymakam Atilla Selami Abban sergilenen eserler hakkında Okul Müdürü Erçin’den ve Okul Aile Birliği Başkanı Naz Erdoğan’dan ve eser sahiplerinden bilgi aldılar. Milletvekili Ayşe Doğan sergilenen tüm eserlerin mükemmel bir yapıt olduğunu ve emek veren bayanları meydana getirdikleri güzel eserler nedeniyle tebrik etti. Kursiyerler yaptıkları eserlerden Milletvekili Ayşe Doğan’a, Kaymakam Abban’a Başkan Vekili Sevim’e ve Başkan Yardımcısı Bayram’a da birer tablo hediye ettiler. Serginin hafta sonuna kadar açık kalacağı belirtildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10