Çerkezköy'de ilk endüstriyel fuar açıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği Trakya'nın ilk endüstriyel fuarı Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi'nde açıldı. Eğitim, panel ve Kobi Pazarı ile küçük ve mikro öl

Çerkezköy 9.05.2017 21:45:00 0
Çerkezköy

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

 

Açılışı yapılan fuara Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan,  Çerkezköy Kaymakamı Atilla  Selami Abban,  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer,  Saray Kaymakamı Alp Arslan, AK Parti  Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy  Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı  Eyüp Sözdinler, Çerkezköy  Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,  Türkiye Satın Alma Profesyonelleri ve Yöneticiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Hüryılmaz,  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Gümüş, ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sanayici katılarak fuarı gezdi.

 

KOZUVA DIŞ ZİYARETLERDEN SÖZ ETTİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ev sahibi olarak programın açılış konuşmasını yaparken, "Almanya’da  Ulm Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar’da Ticaret ve Sanayi Odası ve geçtiğimiz hafta Bulgaristan Haskovo’da Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda protokolü imzaladık. Baştan beri amacımız bölgedeki büyük firmalarımızla, küçük ölçekli firmalarımızı bu anlamda buluşturmak tanıştırmak.” ifadelerini kullandı.

 

SATINALMACILAR VE ÜRETİCİLER BİR ARADA

 

Türkiye Satın Alma Profesyonelleri ve Yöneticiler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Hüryılmaz konuşmasında, "TÜSAYDER olarak bölgedeki satın almacılar ile üreticileri bir araya getirmek istedik. Uluslararası anlamda  Türkiye'deki üreticileri dünyadaki diğer üreticilerle bir araya getiriyoruz. Bölgedeki ekonomik kalkınmaya da destek veriyoruz. Bu bağlamda bugün burada organize edilen fuarda çok önemli.” dedi.

 

FUAR ALANI İÇİN BEKLEYECEK ZAMAN YOK

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Çerkezköy ve Tekirdağ ülkemizin önemli sanayi merkezlerinden birisi ve bu sanayi merkezlerinden en çok ve en fazla ülkemiz sanayisine katkı sağlayan merkezlerden birisi. Burada Çerkezköy Organize Sanayi Bölgemizde ve diğer organize sanayi bölgelerimizde gerçekten büyük firmalarımız ve önemli sanayi kuruluşlarımız var. Bunlar hem ülke ekonomisi hem de bölge ekonomisi için gerçekten önemli katma değerler sağlıyor. Ancak şunu görüyoruz ki bizim önemli bir fuar merkezine ihtiyacımız var bunu bir an önce gerçekleştirmek zorundayız. Fuarların gerçekleştirilebileceği fuar alanına çok acil ihtiyacımız var. Bu konuda bekleyecek zamanımız yok” dedi.  

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Ceylan’ın konuşmasının hemen ardından protokol mensupları açılış kurdalelerini kestiler ve fuardaki tüm stantları gezerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırlamış olduğu plaketleri katılımcı firma yetkilerine takdim ettiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10