Trafik Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çorlu'da da törenle kutlandı.

Trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve devam ettirilebilmesi amacıyla ülkemizde her yıl Mayıs ayının 2. haftası kutlanan Trafik Haftası, gerçekleştirilen program ile kutlandı.

Çorlu 10.05.2017 20:38:00 0
Trafik Haftası tüm yurtta olduğu gibi Çorlu

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlama programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasını takiben Çorlu Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı mensuplarının günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarıyla başladı.

 

HEDİYELER VERİLDİ

 

Programın devamında 2017 yılı içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personelleri ile yılın şoförüne hediyelerini Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç tarafından takdim edilirken; trafik haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe ve Çorlu Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gürzsoy tarafından verildi. Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim Okulu öğrencileri tarafından yapılan ve emniyet ve jandarma amblemlerini içeren tablo çalışmaları emniyet mensuplarına takdim edilirken; Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü de bisiklet kullanan çocuklarımıza kask takma ve trafikte fark edilebilmeleri için reflektörlü yelek giyme alışkanlığı kazandırmak amacıyla Çorlu Belediyesi'nin katkılarıyla alınan kasklardan bir kısmını Uncular Süleyman Peker Orta Okulu öğrencilerine hediye etti.

 

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ ANLATAN STANTLAR ZİYARET EDİLDİ

 

Hediyelerin takdim edilmesinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Çorlu Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi. Kutlama programının sonunda Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Komutanlığı'nın bilgilendirme amacıyla hazırladıkları trafik güvenliğini anlatan stantlar ziyaret edildi.  Ardından katılımcılara alkol kullanmış hissi veren gözlük ve simülasyon aracı ile gösteri yapılırken; tören programına katılan çocuklara kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarınca hazırlanan hediyeler dağıtıldı. Trafik Haftası kutlama programında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Feridun Demirel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İrfan Bay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, emniyet ve jandarma teşkilatlarının mensupları ile ilk ve ortaokul öğrencileri de hazır bulundu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10