4'üncü soygunun ardından çözüm ürettiler

Geçtiğimiz Temmuz ayında iki, Mart ve Nisan aylarında da birer kez soyulan Vatan Bilgisayar, dört kez art arda yaşanan hırsızlık olaylarının ardından mağazanın tüm camları elektronik kepenk ile kapatılara

Çerkezköy 12.05.2017 18:58:00 0
4

İLK OLARAK 16 TEMMUZ TARİHİNDE SOYULDU

 

18 Şubat 2016 tarihinde Çerkezköy’de hizmete açılan Vatan Bilgisayar, Temmuz ayında iki kez hırsızların gazabına uğramıştı. İlk olarak 16 Temmuz tarihinde ‘Darbe yağmacıları’ başlığıyla yaptığımız haberde mağazaya girerek çok sayıda elektronik eşya çalan hırsızlar geldikleri araçla hızla, olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karışmıştı. 26 Temmuz tarihinde de ‘Bu kadarına pes artık’ başlığıyla yaptığımız haberde saat 03.00 sularında aynı kişi oldukları kamera kayıtlarından belli olan üç zanlı bir kez daha ellerini kollarını sallayarak Vatan Bilgisayar’ı yağmaladılar.

 

BİR ŞEY ÇALAMADAN KAÇTILAR

 

İki kez hırsızların gazabına uğrayan Vatan Bilgisayar mağazasına 21 Mart tarihinde de ekmek kasalarıyla mağazaya giren hırsızlar, paniğe kapılırken, bir şey çalamadan olay yerinden kaçtılar. Son olarak hırsızlar 12 Nisan tarihinde de balyoz yardımıyla mağazanın camını kırarak içeri girerken, alarmın çalmasıyla paniğe kapılarak bir şey çalamadan olay yerinden uzaklaştılar.

 

ÇÖZÜM OLARAK CAMLAR ELEKTRONİK KEPENK İLE KAPATILDI

 

Vatan Bilgisayar yetkilileri 4 kez art arda yaşanan hırsızlık olayının ardından çözüm olarak mağazanın tüm camlarını elektronik kepenk sistemi ile kapattırdı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10