Ulusan, yatırımları yerinde inceledi

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, dün saat 08.00'da Çerkezköy'ü ziyaret ederek ilçede devam eden okul yatırımlarını inceledi, devam eden okul inşaatları hakkında İlçe Milli Eğitim Mü

Çerkezköy 12.05.2017 20:35:00 0
Ulusan, yatırımları yerinde inceledi

YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Erken saatlerde ilçeye gelen Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ambardere mevkiindeki devam eden eğitim kampüsü projesini yerinde inceleyen Ulusan, inşaatı devam eden Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi ve Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Sosyal Bilimler Lisesi inşaatlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

OKULLARI ZİYARET ETTİ

 

Eğitim kampüsünde yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledikten sonra programına devam eden Ulusan, daha sonra Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Mevlana İlk ve Ortaokulu, İnci Narin Yerlici İlkokulu, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, KHK İle el konulan Makasçı Sokak yer alan 6 katlı binadaki okul inşaatı, hayırseverler yardımı ile yapılan Fevzipaşa Mahallesi'ndeki 21 derslikli ortaokul inşaatı, hayırsever Yusuf Şenel tarafından yaptırılan 32 derslikli okul inşaatı, Raif Dinçkök Ortaokulu, Tepe İlk / Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

 

ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI

 

Ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen Ulusan, öğrencileri de ihmal etmeyerek birlikte voleybol oynadı. İl genelinde Ölçme Değerlendirme Merkezi ve Eba Studio çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Ulusan, "Kapım ve telefonlarım daima açık. İlimizi eğitimde daha yukarılara çıkarmak için gayret etmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verirken, il bünyesinde ARGE biriminin fikir atölyesi çalışması olduğunu ve bu kapsamda öğretmenlerin yapmayı düşündükleri projelerini paylaşabilecekleri bir portal oluşturduklarını söyledi.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 

İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, özellikle eğitim yatırımları konusunda ve eğitimin tüm alanlarında verdiği destek sebebiyle Kaymakam Abban'a teşekkür etti. Ulusan, Kızılpınar Mahallesi'nde vefat eden 3. sınıf öğrencisinin ailesine taziye dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10