Annenizi üzmeyin

Çerkezköy Kent Konseyi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Hanımeli Sokağında etkinlik düzenlendi. Annelerin ellerinden yapılmış birbirinden lezzetli yemeklerin ikram edildiği etkinlikte annelerin yaptığ

Çerkezköy 12.05.2017 20:39:00 0
Annenizi üzmeyin

ANNELER GÜNÜ EVRENSELDİR

 

Kent Konseyi'nin düzenlediği etkinlikte Anneler Günü kutlama programına Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılışında konuşan ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, "Anneler Günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca anne, Anneler Günü'nde çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Annelerin çocuklarına sevgileri karşılıksızdır. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir" ifadelerini kullandı.

 

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

 

Çerkezköy Belediyesi Başkan Vekili Necmettin Çınar tüm annelerin anneler gününü kutladığını ifade ederken, Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Enver Bayram ise "Sadece bir gün değil hayatın her günü annelerimizin kıymetini bilmeliyiz. Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi. Daha sonra ise Kent Konseyi kadın meclis üyeleri Anneler Günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini diğer anneler ile paylaştı.

 

HEDİYE VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Anneler Günü kutlama programı çeşitli etkinliklerle gün boyu devam etti. Konuklar, Hanımeli Sokağı'nda hazırlanan panoya anneler ile çocukların çektirdikleri fotoğraflarını asarlarken, anneler tarafından yapılan resimlerin sergilendiği programda yapılan çekilişle hediye almaya hak kazananlara hediyeleri takdim edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10