KUŞCULAR KAPAKLI'DA BİR ARAYA GELDİ

Trakya Kuş Festivali öncesi Trakyalı Kuşçular Kapaklı'da, Güvercin Sevenler ve Kanatlı Hayvanlar Derneği'nde bir araya geldiler. Trakyalı kuşcular, Tekirdağ'da 21 Mayıs Pazar günü yapıla

Kapaklı 14.05.2017 20:07:00 0
KUŞCULAR KAPAKLI

FESTİVALE YAKLAŞIK 7500 KUŞCUNUN KATILIM GÖSTERECEK

 

Kuşcular yaptıkları toplantıda, Büyük Trakya Kuş Festivali’ne yaklaşık 7500 kuşcunun katılım göstereceğini ve Festivalde de en az 20 bin ile 25 bin çeşitli ırklarda kuş bulunacağı belirtti. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy kanarya sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyesi uzman kuşcu Hasan Erişken, “Büyük Trakya Kuş Festivali organizasyon yönetiminde yer alan arkadaşlarımız, festival davetiyelerini bizlere elden verdiler. Bir araya gelerek organizasyonun daha iyi olması adına bizlerin de görüşlerini almalarından mutlu olduk. Çerkezköy ve Kapaklı’ kuşcuları olarak Büyük Trakya Kuş Festivali’ne 200 kuşçu ile katılacağız.” dedi.

 

ÇOK FAYDALI BİRLİKTELİK OLDU

 

Hasan Girişken; “ Toplantıda Lüleburgaz Kuşcular Derneği Başkanı Hikmet Topal ve başkan yardımcısı Nejat Hasoğlu, Kapaklı Güvercin Sevenler ve Kanatlı Hayvanlar derneği başkanı Eşref Akgün ve dernek yönetimi, Çerkezköy kanarya Sevenler derneği yönetim kurulu üyeleri, Çorlu, Saray kuşçular dernek yöneticileri ile festival organizasyon yönetiminde yer alan kuşçular bulundu. Kuşçular olarak bizler her zaman birlik ve beraberlik içindeyiz ve her zamanda birbirimize yardım, katkı ve destek vermekteyiz. Ancak Festival öncesi bir araya gelmemiz organizasyonun daha iyi gerçekleşmesi adına çok faydalı oldu” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10