ÇYDD Çerkezköy Şubesi Sergisi ilgi gördü

Çağdaş yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi'nin bir süre önce açtığı resim kursunda kursiyerlerin yaptıkları birbirinden güzel 80 eser Gabralı Otelde sergilendi.

Çerkezköy 14.05.2017 20:28:00 0
ÇYDD Çerkezköy Şubesi Sergisi ilgi gördü

BAŞARILI 10 KURSİYERİN ESERLERİ SERGİLENDi

 

ÇYDD Çerkezköy Şubesi’nin açtığı karma resim sergisi resim hocası İhsan Biçer öğreticiliğinde gerçekleştirildi. Karma resim kursunu başarıyla tamamlayan ve güzel eserler meydana getiren kursiyerler Necdet Çabuk, Seyhan Gabralı, Yeşim Karahancı, Emel Başarır, Yeşim Ersavaş, Fatoş Uçar, Demet Eroğlu, Türkan Şans, Semiha Elverdi ve Nuran Göksü’nun eserleri Gabralı Otel’in giriş salonunda sergilendi. Birbirinden güzel 80 çeşitli içerili eserlerden oluşan sergiye ev sahipliği yapan Gabralı Otel sahibi Seyhan Gabralı’ya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar ve kursiyerler teşekkür etti.

 

KURSİYERLERİMİZİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI BİZLERİ MUTLU ETTİ

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar; ‘’Öncelikle resim hocamız İhsan Biçer başta olmak üzere karma resim sergimize katılan kursiyerlerimizin her birinin birbirinden güzel eserler meydana getirmesiyle büyük bir başarı elde etmeleri ve yaptıkları resimlerle profesyonellere taş çıkartan eserleri ile onur duyduk. Gerçekten her bir kursiyerimiz birbirinden farklı ve bir o kadar da güzel eserler meydana getirdiler. Her eserde ayrı bir emek ve ayrı bir ambiansın yaratılmış olması eserlere ayrı bir zenginlik kazandırmış. Emeği geçen kursiyerlerimizi ve kurs hocamızı başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyorum. Karma resim sergimize bizlere kapılarını açarak bizlere ev sahipliği yapan Gabralı Otel sahibi Ergun Gabralı ve eşi Seyhan Gabralı’ya şahsım, yönetim kurulumuz ve kursiyerlerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BU TÜR FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Karacalar, ÇYDD Çerkezköy Şubesi olarak bu tür sosyal etkinlikleri devam ettireceklerini de belirterek; “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi olarak ilçemizde sosyal yaşama renk katmaya ve ilçemiz sosyal yaşamını zenginleştirme adına bu tür faaliyetlerimizi devam ettireceğiz. Bu sergimiz Çerkezköy’de olduğu gibi tüm Trakya bölgesinde de ses getiren bir resim sergisi oldu” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10