MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kollarından Anneler günü jesti

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy ilçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan ve Kadın kolları üyeleri MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz'in destek ve katkılarıyla Anneler günÃ

Çerkezköy 14.05.2017 20:29:00 0
MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kollarından Anneler günü jesti

Çerkezköy’de bulunan şehit annelerinin hazır bulunduğu kahvaltı programında MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’de hazır bulundu. Kahvaltıya gelen şehit anne ve eşlerini MHP Çerkezköy ilçe Başkanı Hümeyra Aksan ve Kadın Kolları Yönetimi kapıda karşıladı.

 

‘’ANNELERİMİZİN HAKKINI HAYAT BOYU ÖDEYEMEYİZ’’

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hümeyra Aksan Kahvaltıda yaptığı konuşmada şunları söyledi. Aksan; “En değerli varlıklarımız olan annelerimizin haklarını bir günde ödemek mümkün olmadığı gibi hayat boyu da ödenemeyeceği muhakkaktır. Onların karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığı hiçbir bedel ile ödemek mümkün değildir. Hayatın her türlü zorluğunda anneyi görmek mümkündür. Hele hele ülkemizde, geçmişten bu güne kadar annelerimiz, çok daha büyük mücadeleler vermişler, çok daha büyük yüklerin sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sadakati cesareti, hoşgörü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Ne yapsak yapalım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinde, dinimizde annelere verilen öneme dikkat çekilmiştir. Annelerimize bir gün değil, her gün sevgi ve saygımızı göstermeliyiz. Dünyanın en yüce, kutsal ve zor sorumluluğunu sevgi, şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren, sadece varlıklarının dahi yeterli olduğu tüm annelerimizin ve yüreğinde evlat acısını yaşayan evladını vatan için şehit vermiş tüm şehit annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

 

‘’ANNELERİMİZ BİZİM HERŞEYİMİZ’’

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz’de: “Bizleri büyütüp yetiştiren, hayata hazırlayan ve bizlerin her zaman yaşımız ne olursa olsun yanımızda olan en değerli ve en kutsal varlıklarımız annelerimizdir. Annelerimize her zaman saygı ve sevgiyi eksik etmemeliyiz. Her zaman onları hatırlamalı ve ihtiyaçlarını da karşılamalıyız. Siz şehit anneleri ve eşleri, evlatlarınız ve eşleriniz bu güzel vatanımızı korumak ve kollamak uğrunda şehit oldular. Sizlere ne mutlu ki sizlere şehit anneleri olarak çok daha ayrıcalıklı önemli annelersiniz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Bir derdiniz bir sıkıntınız olduğunda çekinmeden bizlere iletiniz. Başta siz şehit annelerimiz ve aileleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyor, sizlere sağlıklı mutlu uzun yıllar diliyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından kahvaltı programına katılan şehit annelerine ve eşlerine MHP Çerkezköy ilçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan tarafından hediyeler verildi. Kahvaltı programına katılan şehit anneleri ve eşleri kahvaltı için Aksan ve Aydeniz’e teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10