"Geri dönüşüm iyi gelecek"

Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliği ile Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi S

Çerkezköy 16.05.2017 18:56:00 0
 

İKİ SEASTA SAHNELENECEK

 

Çevre konusunda duyarlı olan Çerkezköy Belediyesi, çevre temizliği konusunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürüyoruz. İnsanlara çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerektiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Bu düşünceden hareketle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’nın da katkıları ile gerçekleştireceğimiz organizasyonda “Geri Dönüşüm İyi Gelecek” adlı müzikli tiyatro oyununu anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz için sahnelenecek. Oyunumuzun ilk seansı yarın saat 10.00’da, ikinci seansı da saat 13.00’da başlayacak” diye konuştu.

 

“HEM EĞLENİP HEM BİLİNÇLENECEKLER”

 

Kızılpınar İlkokulu ve Kızılpınar Atatürk İlkokulu’ndan iki seansta toplam 600 öğrenci için sahnelenecek olan oyunda, ÇEVKO tiyatro grubu oyuncuları Emir Ünver, Deniz Çeküç, Emsal Yeşilbingöl, Elif Küçükkoyuncu ve Mustafa Yalvaçlı rol alacak. Fulya Şirin’in yazıp yönettiği oyun ile gelecek kuşaklara daha temiz, daha sağlıklı daha yaşanabilir bir çevre bırakabilmek adına öğrencilerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Atık ambalaj dönüşümü hakkında oynanan tiyatro oyunu ile öğrenciler hem eğlenecek, hem de çevre ve geri dönüşüm konusunda bilinçlenecek. Çocuklara hangi çöplerin geri dönüşümü olacağının anlatılacağı oyunda çevre temizliği konusunda da duyarlı olunması gerektiği mesajı verilecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10