'Minikler Okuyor'sende kitap bağışla kampanyası

Çerkezköy Kent Konseyi 'Minikler Okuyor' sende kitap bağışla kampanyası başlattı.kampanya ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, ilçemizde okuma alışkanlığ?

Çerkezköy 16.05.2017 18:59:00 0

KAMPANYA 19 MAYIS’A KADAR DEVAM EDECEK

 

Kampanya’nın 19  mayıs’a kadar devam edeceğini de belirten Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe:İlçemizdeki tüm duyarlı ve hayır severlerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.Amacımız ilçemizde çocuklarımıza okuma alışkanlığını pekiştirmek ve okuma alışkanlığını üst düzeye çıkartmaktır.Bu nedenle bu kampanya kapsamında kitap alarak katkıda bulunacak vatandaşlarımız Dünya Çocuk Klasiklerinden adedi 4.00Tl. olan kitaplardan istedikleri kadar alarak Kent Konseyimize bağışta bulunabilirler.kampanyamız 19 mayıs’a kadar devam edecek.Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenler 0282 726 88 16 Nolu telefondan bizlere ulaşabilirler”dedi.

 

İLK BAĞIŞLAR OKTAY ÖNDER VE TARIK AKMAN’DAN GELDİ

 

Funda Serfiçe Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisimizin Projesi olan 'Minikler Okuyor'   bir kitap da sen bağışla kampanyamıza ilçemizin eski siyasetçileriden ve  işadamlarından olan ve şuanda KKTC'de Mütehahitlik yapan Oktay Önder kampanyamızdan haberdar olmuşlar ve çorbada bizimde tuzumuz bulunsun katkımız olsun dediler ve  250 kitap sözü verdiler ve  250 kitap bedelinin ödemesini gönderdiler. Kendisine bu güzel davranış için   ve eğitime yaptığı güzel katkı nedeniyle çok teşekkür teşekkür ediyoruz. Kendisine KKTC başarılı bir iş yaşamı temenni ediyoruz. Ayrıca yine ilçemiz iş adamlarından Onur AKMAN Endüstriyel Ürünler firması Sahibi Tarık Akman’da bizlere ulaşarak 250 kitap parası vererek katkıda bulundular. Tarık Akman’a da eğitime yaptığı bu anlamlı katkı ve destek için çok teşekkür ediyoruz. İlçemizde ki duyarlı ve hayır severlerimizi de kampanyamıza katılmalarını bekliyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10