Belladia Estetik&Güzellik Merkezi Açıldı

İşletmeciliğini uzman Estetisyen İlke Hamide Sarıyar'ın yaptığı Belladis Estetik ve Güzellik Merkezi açılışı dün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Çerkezköy 17.05.2017 19:13:00 0
Belladia Estetik&Güzellik Merkezi Açıldı

AÇILIŞI BOZDAĞ YAPTI

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Tarım Kredi Kooperatifi Plazaları 5. katında saat 14.00’te hizmete açılan Belladia Estetik ve Güzellik Merkezi açılışını Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı ve işyeri sahibi uzman Estetisyen İlke Hamide Sarıyar birlikte yaptılar. Açılışta CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mali Müşavir Erdinç Turan ve CHP Çerkezköy İlçe Eski Gençlik Kolları Başkanı Özmen Oral’da hazır bulundu.

 

‘’GELİŞEN KENTİMİZ MODERN BİR İŞYERİNE SAHİP OLDU’’

 

Açılışta konuşan Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ; “ Sanayi kentimiz Çerkezköy’ün hızla gelişerek büyümesinin yanı sıra devamlı olarak yeni ve değişik branşlarda faaliyet gösteren işyerlerinin açılması, ilçemiz insanlarının her türlü hizmetlerden yararlanması bakımından önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün burada biraraya gelerek açılışını yapacağımız uzman estetiysen İlke Hamide Sarıyar kardeşimiz de bu nadide ve güzel mekanında ilçe halkımıza en iyi şekilde hizmet sunacağına inanıyor ve işyerinin kendilerine ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel işyerini açan İlke Hamide Sarıyar kardeşime hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

SARIYAR KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılış sonunda kısa bir konuşma yapan Belladia Estetik ve Güzellik merkezi sahibi uzman Estetisyen İlke Hamide Sarıyar; “Bugün bu mutlu günümde işyerimin açılışında bizleri yalnız bırakmayan yanımda olan başta Esnaf Odamız Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Mali Müşavir ve eski CHP İlçe Başkanı Erdinç Turan olmak üzere meslektaşlarıma, arkadaşlarıma, aileme ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi. Sarıyar, 60 metre karelik iş yerinde üç personel ile en iyi şekilde hizmet vereceklerini de belirtti. Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara pasta, meşrubat ve çay ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10