İLYAS YALÇINTAŞ MALKARALILARI COSTURDU

Malkara Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün "Gençlik Haftası" kapsamında düzenlediği Gençlik Konseri 16 Mayıs 2017 Salı akşamı 21.00 – 23.00 saatleri arasında At

Malkara 18.05.2017 20:17:00 0
İLYAS YALÇINTAŞ MALKARALILARI COSTURDU

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Gençlik Konserine; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Malkaralı vatandaşlar yer aldı. Gençlik Konserinde sahne alan ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş seslendirdiği şarkıların yanı sıra sahne performanslarıyla da büyük bir beğeni toplayıp konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü Sanatçı İlyas Yalçıntaş'ın seslendirdiği ilk şarkıdan sonra Gençlik Konseri'ne katılımlarından dolayı gecenin anısına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti.

 

‘’DİRİLİŞ GÜNÜ, DİRENİŞ GÜNÜ’’

 

Malkaralıların yoğun ilgi gösterdiği Gençlik Konseri'nin plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Değerli hemşerilerim sevgili Malkaralılar. Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Gençlik Haftası Ekinlikleri kapsamında İlyas Yalçıntaş bizimle. Sizlerin önünde, sizlerin huzurlarınızda bu güzel geceyi bizlerle paylaştığı için Malkaramıza şeref verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Yine Gençlik Haftası kapsamında Perşembe akşamı Fener Alayı etkinliği ve Atatürk Sevgi Duvarı'nın açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimi Fener Alayı ve Atatürk Sevgi Duvarı'nın açılışına bekliyorum. 19 Mayıs Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün doğum günü diye tabir ettiği bir gün. Diriliş günü, direniş günü, bir Ulusun karanlıktan aydınlığa çıktığı gün. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü Türkiye'nin geleceği olan siz değerli gençlere armağan etmiş. Bu da sizlere ne kadar değer verdiğinin en önemli göstergesi. Gençlik Haftanız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi, şükran ve minnet duygularımla anıyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi. Malkara Belediyesi'nin Gençlik Haftası sebebiyle gerçekleştirdiği ve Malkaralılar tarafından büyük bir beğeni toplayan Gençlik Konseri, Ünlü Sanatçı İlyas Yalçıntaş'ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından son buldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10