7'den 77'ye herkes pedal çevirip uçurtma uçurdu

Çerkezköy Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği bisiklet turu ve uçurtma şenliğinde yüzlerce doğa ve bisiklet severler unutamayacakları bir g

Çerkezköy 21.05.2017 19:13:00 0
7

7’DEN 77’YE YÜZLERCE BİSİKLET SEVER KATILDI

 

Çerkezköy Belediyesi önünden başlayan bisiklet şölenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, siyasi ve sivil toplum kuruluşu üyeleri ile 7'den 77'ye yüzlerce doğa ve bisiklet sever katılırken, katılımcılara şapka ve yelek hediye edildi.

 

BİSİKLET TURUNUN ARDINDAN UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 

Belediye Meydanı’ndan başlayan Çerkezköy Belediyesi 3. Bisiklet Şenliği, Atatürk Caddesi’nden Pera Pastanesi Kavşağı’na, oradan tekrar Atatürk Caddesi’ne dönüş ile devam etti. Atatürk Caddesi boyunca pedal çeviren bisiklet tutkunları, Hükümet Caddesi üzerinden Kuşbahçe mevkiine giderek turu tamamladı. Bisiklet turunun tamamlanmasının ardından Kuşbahçe Mevkiinde saat 15.00’da uçurtma şenliği düzenlendi.

 

AKROBASİ GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından şenliğe katılan herkese yüzlerce uçurtma hediye edilirken, genci yaşlısı herkes uçurtma şenliğinin keyfini çıkardı. Şenlikler kapsamında Power Estreme Team Akrobasi grubu gösterileri de büyük beğeni topladı. Ayrıca şenliğe katılan Çerkezköylülere sucuk ikramı da yapılırken, şenlik akşam saatlerine kadar devam etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10