Sezgin Çoşkun hayatının imzasını attı

Çerkezköy Belediyespor'un alt yapısından yetişen, son olarak Türkiye 1.Lig'e yükselen Ankaragücüspor'da futbol hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Çerkezköy'ün gu

22.05.2017 20:55:00 0
Sezgin Çoşkun hayatının imzasını attı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

 

Uzun yıllar Eskişehirspor'un kaptanlığını yaptıktan sonra geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü'ne transfer olarak takımın PTT 1. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Sezgin Coşkun, Osmangazi Üniversitesi öğretim görevlisi Burçin Ermeğan ile dünya evine girdi. Düğün öncesi Çerkezköy’de Lemar Düğün Salonunda gerçekleştirilen çiftin kına gecesine Coşkun ve Ermeğan ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Kına gecesinde gelinin ailesi Aysel-Hüsamettin Ermeğan çifti ile damadın ailesi Yemen-Özdemir Çoşkun çifti düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Takı töreninin ardından genç çift ve davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, aileleri ve davetliler de çiftin mutluluğunu paylaştı.

 

ALPER POTUK’TA KATILDI

 

Cuma günü gerçekleştirilen kına gecesine ünlü futbolcunun yakınları ve futbol camiasından isimler katılırken, Fenerbahçeli ünlü orta saha oyuncusu Alper Potuk da, bir dönem birlikte Eskişehirspor için ter döktükleri kaptanı Sezgin Coşkun'u yalnız bırakmadı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Alper Potuk, kimseyi kırmayarak selfie tekliflerini geri çevirmedi. Alper Potuk, Sezgin Coşkun'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

DÜĞÜN BALTALİMANINDA GERÇEKLEŞTİ

 

Geride kalan sezonda Ankaragücü’nün bir üst lige çıkmasında büyük emeği olan Sezgin Çoşkun bekarlığa veda ederek Burçin Ermeğan ile İstanbul Baltalimanı Portaxe’de gerçekleştirilen muhteşem düğün ile dünya evine girdi. Çerkezköy’lü Burçin Ermeğan ile hayatını birleştiren tecrübeli oyuncu, futbolculuktaki başarısını iyi bir eş olmakta da göstereceğinden emin olan spor camiası ve futbolcu arkadaşları Erçağ Evirgen, Veysel Sarı, Serdar Özbayraktar, Serkan Balcı genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Sezgin-Burçin Çoşkun çiftinin nikah şahitleri ise ünlü teknik adamlar Ertuğrul Sağlam, Yusuf Arat ve futbolcu Serdar Özbayraktar oldu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10