Müge Anlı'nın projesi Çerkezköy'de ilgi gördü

Televizyon sunucusu Müge Anlı tarafından başlatılan 'Sevgi İzi' projesi Çerkezköy'de de büyük ilgi gördü. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Zeynep Memi

Çerkezköy 25.05.2017 09:43:00 0
Müge Anlı

Televizyon sunucusu Müge Anlı tarafından başlatılan ‘Sevgi İzi’ projesi Çerkezköy’de de uygulandı. Golden Palas Otel’de düzenlenen Sevgi İzi programına Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Rengin Güler, Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca, Ak Parti Tekirdağ İl Sosyal Politikalar Başkanı Sevilay Bozdoğan, İl Başkan Yardımcısı Zeki Çalışkan, parti yönetimi, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

‘’EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR’’

Düzenlenen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Rengin Güler “Engelli olan minik yavrularımız Yüce Allah’ın yeryüzünde beden bulmuş melekleridir. En büyük engel sevgisizliktir. Bu projede emeği geçen Sosyal Politikalar Birim Başkanımız Zeynep Memiş’e ve tüm parti yönetimime teşekkür ediyorum. ATV ve Müge Anlı’nın ekibine de ayrıca teşekkür ederim. Diklenmeden dik duran gençlik olarak davamıza ve partimize yakışır bir şekilde çalışıyoruz. Hayırlarda buluşmak üzere diyerek herkesin Ramazan-ı Şerifini kutlarım” dedi.

KOLLARINA KALICI DÖVME YAPILDI

Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Zeynep Memiş ise yaptığı konuşmada proje hakkında bilgi vererek, “Bu proje televizyon sunucusu ve programcı Müge Anlı’nın başlattığı ve takip ettiği bir projedir. Sevgi izi, ailesinde kendini savunamayacak kadar masum, tıbbi olarak hasta olduğu kesin, konuşma, yazma, okuma, hafıza gibi sorunları bulunan yakınlarınızın koluna yazılan bir kalıcı dövmedir” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN PARTİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Memiş konuşmasının sonunda ise, “Bu kişilerin kaybolması halinde, bulan kişinin 155 ve 0 530 151 3151 No'lu Müge Anlı ‘Beni Buldular’ ihbar hattına ulaşması ile başlarına kötü bir şey gelemeden ailelerine kavuşturulması amaçlanmaktadır. Bizler de Ak Parti Çerkezköy Gençlik Kolları olarak Sevgi İzi projesi ile ilgili 3-4 aydır çalışmalar yapıyoruz. Amacımız bu proje ile engelli kardeşlerimizin mutlu olması, hayata daha kuvvetle tutunması, her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için üzerimize düşeni gerçekleştirmek. Programda kardeşlerimize sevgi izi yapılırken, palyaço gösterisi ve çeşitli konserler olacak. Bu programın düzenlenmesinde maddi manevi desteklerini esirgemeyen partime çok teşekkür ederim” dedi.

‘’GENÇLERİMİZE DİKKAT ETMELİYİZ’’

Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Karaca ise yaptığı konuşmada, “Gençlik kollarımız daha önce birçok sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Geleceğimize, gençlerimize dikkat etmeliyiz.  Bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde gençlerin çalışması görev alması gerekiyor” açıklamasında bulundu.

‘’ÇOCUKLAR BİZİM MELEKLERİMİZ’’

Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, projeyi başlatan Müge Anlı’ya teşekkür ederek, “Gerçekten çok güzel bir proje. Çocuklarımız bizim meleklerimiz. Meleklerimiz kaybolmasınlar, böyle bir durumla karşılaştığımız zaman vatandaşlarımız Sevgi İzi ile çocukları ailelerine kavuşturacaklar. Çerkezköy’de gençlik kollarımız bu projeyi Çerkezköy’de düzenlemek istediler. Engelli kardeşlerimizin aileleri ile beraber bu program düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konuşmaların ardından engelli bireylere ‘Sevgi İzi’ dövmesi yapıldı. Programın devamında ise engelliler ve aileleri konser ve palyaço gösterileri ile gönüllerince eğlendi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10