Aşk ve Komedi duygu seli yarattı

Usta Sanatçı Nilgün Belgün Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde sahne aldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde usta tiyatrocu ''N

Çerkezköy 25.05.2017 09:53:00 0
Aşk ve Komedi duygu seli yarattı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda gerçekleşen gösteriye; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce sanatsever katıldı.

GÖRÜLMEYE DEĞER İLGİ

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler sanatseverleri salon girişinde karşılarken, ''Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı Nilgün Belgün hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalarla sanatseverlerle paylaştı. Sanayicilerden ve vatandaşlardan tam not olan ÇOSB etkinliklerine gösterilen ilgi ise görülmeye değer cinsten olurken, izleyenlerin ayakta alkışladığı gösteri sonunda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy ve ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından sanatçıya çiçek takdim edildi. ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür eden Nilgün Belgün gördüğü ilgiden dolayı çok memnuniyetini ifade ederken, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, kültür ve sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10