Kep en çok size yakıştı

Geleneksel olarak her sene Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinin düzenlediği  'Özel Öğrenciler Mezuniyet Töreni' bu yıl da Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu

Çerkezköy 25.05.2017 10:02:00 0
Kep en çok size yakıştı

Özel öğrenciler için dün saat 15.00'da düzenlenen mezuniyet törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yüksekokul öğrencileri yer aldı.

DANS GÖSTERİLERİ SERGİLEDİLER

Erken saatlerde ders başı yapan özel insanlar atölye çalışmalarında bulundular. Eğitim bölümünde başarılı olan özel öğrenciler daha sonra okul yönetimi tarafından hazırlanan mangal partisi ile gönüllerince eğlenirken, Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Meclisi Başkanı eğitmen Zeynep Alışık tarafından hazırlanan dans gösterileri sergileyen özel insanlar, sevinçlerini öğrenciler ile paylaştılar. TSD Çerkezköy Şubesi üyesi Muhammed Uygur'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

MEZUN OLDULAR

Konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, "Bugün bizler için özel bir gün, değerli misafirlerimiz var. Başarı ile eğitimlerini tamamladılar. Tebrik ediyorum onları. Bir nebze olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. TSD Şubesine de çok teşekkür ediyorum önemli işler başarılıyorlar. Her birine teşekkür ediyorum" dedi. Şişman’ın ardından konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise ne zaman kimin nasıl bir engelle karşılaşacağının bilinmez oluşuna dikkat çekerek, geleneksel hale gelen mezuniyet töreninde okullarının kapısını açan ÇEMYO Müdürü Can Burak Şişman’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından temsili diplomalarını alan özel insanlar keplerini attılar.

Haber/Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10