Turnuvada şampiyon HFZ Anadolu Lisesi oldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen kurumlar arası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu finalde Halit Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı 3-1 yenen Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lise

29.05.2017 02:04:00 0
Turnuvada şampiyon HFZ Anadolu Lisesi oldu

MÜTHİŞ MÜCADELELER OYNANDI

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda üçüncülük, dördüncülük ve final maçları dün oynandı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonunda finalde Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ,rakibi Halit Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, üçüncülük ve dördüncülük maçında 75. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı 3-1 yenen Gülerçin Koleji Voleybol Takımı da turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

 

ÜCÜNCÜLÜK KUPASI GÜLERÇİN’E GİTTİ

 

İlk olarak turnuvanın üçüncüsünü belirlemek için Gülerçin Koleji Voleybol Takımı ile 75. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakanın ardından setleri 25-13, 25-19,25-17 alan Gülerçin Koleji Voleybol Takımı rakibine sadece bir seti 25-17 kaybetti ve turnuvanın üçüncüsü olmayı başardı.

 

KUPA TÖRENİ YAPILDI

 

Turnuvanın üçüncüsünün belli olmasının ardından şampiyonluk için Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ve Halit Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı karşı karşıya geldiler. Final maçının setlerini Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımı 25-9, 25-17 ve 25-11 kazanırken, rakibi Halit Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ise sadece ikinci seti 25-23 almayı başardı. Baştan sona Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Voleybol Takımının üstünlüğü ile oynanan müsabakanın ardından Kurumlararası Voleybol Turnuvamızda dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Uğur Erem, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından verildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10