Fotoğraf sevdası canından ediyordu

Arkadaşıyla birlikte yasak olmasına rağmen tren istasyonuna giren Alper T., çıktığı vagon üzerinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.

Çerkezköy 29.05.2017 02:40:00 0
Fotoğraf sevdası canından ediyordu

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

 

İstasyon Mahallesi’nde bulunan tren garına giren iki arkadaştan birisi fotoğraf sevdası yüzünden az daha canından oluyordu. Dün saat 16.30 sularında meydana gelen kazada, Alper T., fotoğraf çekmek için vagon üzerine çıkmaya çalıştı. Arkadaşının itirazlarına rağmen vagona çıkmaya çalışan 25 yaşındaki genç bir anda elektrik akımına kapıldı.

 

KISA SÜREDE OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİLER

 

Alper T., akımın etkisiyle vagondan aşağı düşerken, vücudunun çeşitli yerlerinde yara ve yanıklar oluştu. Arkadaşının durumu 155 Polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından ekipler kısa süre içerisinde olay yerine intikal ettiler. 25 yaşındaki gence olay yerinde müdahalede bulunan sağlık ekipleri daha sonra ambulans ile Devlet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldılar.

 

GÜVENLİK ZAAFİYETİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

 

25 yaşındaki genci fotoğraf sevdası az daha canından edecekken, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda dikkatlerden kaçmazdı. Alper T., yasak olmasına rağmen tren istasyonuna girerek raylar üzerinde fotoğraf çektirmesi güvenlik zafiyetini de gözler önüne sermiş oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Alper T., Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından Çorlu Devlet Hatanesi'nde bulunan yanık ünitesine sevk edildiği öğrenildi. 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10