Ünlü markanın büyük ayıbı

Malkoçoğlu Caddesinde faaliyet gösteren ünlü bir markanın zincirinde büyük rezillik. Zeynelabidin Gelen isimli vatandaş ünlü market zincirinden torunu için aldığı kekin içinden başka bir ambalaj kağÄ?

Çerkezköy 30.05.2017 00:00:00 0
Ünlü markanın büyük ayıbı

MARKET ÇALIŞANLARI KEKİ GERİ İSTEDİ

 

Kısa bir süre önce Malkoçoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ünlü bir market zincirinden torunu için kek alan Zeynelabidin Gelen, eve gittiğinde büyük bir şok yaşadı. Torununa aldığı kekin içinden ambalaj kağıdı çıkması üzerine soluğu markette alan Gelen, durumu anlatması üzerine market çalışanlarının keki geri istediklerini ifade etti.

 

İNSAN SAĞLIĞINI HİÇE SAYIYORLAR

 

Keki geri vermeyen Zeynelabidin Gelen, şikayet formu doldurduktan sonra geri dönüş için yaklaşık on gün beklediğini ifade ederek, “o kadar beklememize rağmen kimse sorunla ilgili olarak bize geri dönüş yapmadı. Türkiye genelinde ünlü bir mağaza olan marketler zincirinde böylesine bir rezillik olamaz. İnsan sağlığının hiçe sayıldığı bu mağaza hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağım. Mağaza çalışanlarına durumu anlatmama rağmen konuyu kapatma adına keki geri istemelerine rağmen vermedim ve muhafaza altına aldım” dedi.

 

AYNI PARTİ KONTROL EDİLECEK

 

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne giderek konu hakkında şikayetçi olduğunu belirten Gelen, “yaptığımız şikayet kapsamında yetkililer kekin üretildiği aynı partiyi kontrol edeceklerini ve böylesine bir ihmal olduğu taktirde de cezai işlem uygulayacaklarını ifade ettiler” ifadelerine yer verdi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10