İftar Sofrası Dördüncü Gününde Hatip Mahallesinde Kuruldu

Çorlu Belediyesi, Ramazan ayının dördüncü gününde iftar yemeğini Hatip Mahallesi sakinlerine yönelik olarak mahalle muhtarlık binası önünde verdi.

Çorlu 31.05.2017 21:13:00 0
İftar Sofrası Dördüncü Gününde Hatip Mahallesinde Kuruldu

Çorlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeni ile düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. İlk üç gün Çorlu Belediyesi Aşevi'nde düzenlenen iftar yemeklerinin dördüncüsü Hatip Mahallesi'nde verildi. Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Emre Köprülü ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, ve Kemaleddin Avcı'nın yanı sıra belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile mahalle muhtarlarının katıldığı iftar sofrasında binin üzerinde vatandaşımız oruçlarını birlikte açtı.

 

BUNDAN SONRA SOFRALAR MAHALLELERDE KURULACAK

 

Hatip Mahallesi'ndeki iftara katılan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan vatandaşlarla bir araya gelirken, ilk üç gün Çorlu Belediyesi Aşevi'nde verilen iftarların bundan sonraki günlerde mahallelerde verileceğini dile getirdi. Ramazan ayının 5. gününde Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenecek iftar yemeği Cemaliye Mahallesi'nde bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde düzenlenecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10