Fevzi Coşkunöz 8. Kez güven tazeledi

S.S. 35 Nolu Karaağaç Minibüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 22. Olağan Genel Kurul toplantısı önceki gün Kooperatif binasında saat 15.00'te yapıldı. Kongrede seçimlere tek aday ve tek liste il

Kapaklı 31.05.2017 21:17:00 0
Fevzi Coşkunöz 8. Kez güven tazeledi

DİVAN BAŞKANLIĞINI AYDIN YAPTI

 

Kongre Başkan Fevzi Coşkunöz’ün açış konuşmasıyla başladı. Ardından Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Abdullah Aydın ve Divan katip üyeliğine de Zeki Ülbey getirildi. Divanın oluşmasıyla Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okundu. Sonrasında gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu, Denetim raporu ve tahmini bütçe tek tek okundu. Maddeler üzerinde söz alan olmadı. Raporlar tek tek oya sunuldu ve tüm raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

 

COŞKUNÖZ TEK ADAY TEK BAŞKAN

 

Gündemin seçim maddesinde ise Fevzi Coşkunöz seçimlere tek aday ve tek liste ile girdi. Yapılan seçim sonunda kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Fevzi Coşkunöz 8. Kez güven tezeleyerek yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Mehmet Aras, Murat Arkan, Levent Çiftçi ve Mehmet Adım seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine’de Abdullah Aydın ve Zeki Ülbey seçildi.

 

‘’AYNI KARARLILIK İÇİNDE  ÇALIŞACAĞIM’’

 

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Fevzi Coşkunöz kooperatifi daha iyi yerlere getirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede aynı kararlılık içinde çalışacaklarını belirtti. Coşkunöz; “Çok değerli arkadaşlarım bugün kooperatifimizin 22. Olağan genel kurulunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin teveccühüne ve güvenine mazhar olmam ile beni yeniden ve sekizinci kez başkanlığa getirmeniz nedeniyle hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede kooperatifimizin daha iyi yerlere gelmesi için ve kooperatif üyelerimizin hak ve hukukunu korumak için bundan böyle de aynı kararlılık içinde şahsım ve yönetim kurulumuz  birlik ve beraberlik içinde çalışacak. Bizler bir bütün aileyiz ve bu ailenin haklarını korumak için bugüne  kadar olduğu gibi bundan böylede elimizden geleni yapma gayreti içinde oloacağımızı biliniz”dedi. Coşkunöz konuşmasının sonunda da tüm kooperatif üyelerinin Ramazan Ayını kutladı ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10