Havuz çalışmalarına bugün start veriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde yaklaşık 10 milyon TL'lik yatırım ile yapılacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun çalışmaları bugün başlıyor. Yar?

Çerkezköy 5.06.2017 10:14:00 0
Havuz çalışmalarına bugün start veriliyor

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

 

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan 1570 ada 5 nolu parseldeki 7 bin 725 metrekarelik alanda yapılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun çalışmaları bugün başlıyor. Yüzme havuzunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bodrum, zemin, 1 normal ve artı asansör katından oluşacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun toplam inşaat alanı 5 bin 155 metrekare olacak” diye konuştu.

 

540 GÜN İÇİNDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

 

500 seyirci kapasiteli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun içerisinde ayrıca; çocuk havuzu, fitness salonu, sauna, bay ve bayan masaj odaları, antrenör ve hakem odası, dinlenme ve soyunma odaları, büfe, oyun salonları, vitamin bar olacağını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından ihalesi yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun ihale süreci (Değerlendirme ve itirazlar) tamamlandıktan sonra çalışmalar başlayacak ve 540 gün içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK DAHA GİDERİLECEK

 

Vahap Akay, yaklaşık 10 milyon TL civarında bir rakama mal olması beklenen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete açıldığında Çerkezköy’ün önemli bir eksiğinin daha giderilmiş olacağını ifade etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10