Uğur Okullarında mezuniyet coşkusu

Özel Çerkezköy Uğur Okulları önceki gün Lidya Wedding Garden'de gerçekleştirdiği görkemli bir tören ile 104 öğrencisini mezun etti.

Çerkezköy 5.06.2017 22:44:00 0
Uğur Okullarında mezuniyet coşkusu

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programa Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Uğur Okulları kurucusu Cem Vural ve Esin Sezgin, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programda Okul Müdürü Kadir Reis Zenginal konuşma gerçekleştirdi.  Konuşmasına mezuniyet törenine katılan herkese teşekkür ederek başlayan Zenginal “ Bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden, velilerimizin bu güvenini kazanmada en büyük emeğe sahip olan ve öğrencilerimizin başarılı olmaları için var gücüyle çalışan, başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

“SİZLERE GÜVENİYORUZ VE İNANIYORUZ”

 

Zenginal “ Sevgili gençler mezun oluyorsunuz ama şunu bilin ki size her zaman kapıları sonuna kadar açık olan bir okulunuz var. Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.  Gelecekte hangi mesleği seçerseniz seçin, görevinizi en iyi şekilde yapmak için gayret göstermelisiniz, ancak böylelikle bu vatana ve bu bayrağa karşı olan borcunuzu ödeyebilirsiniz. Sizlere güveniyoruz ve inanıyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

 

DEVİR TESLİMİ GERÇEKLŞETİ

 

Okul müdürü Zenginal’ın konuşmasının ardından 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı mezun öğrencileri adına şuan Marmara Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık bölümü öğrencisi Asya Selimoğlu konuşma gerçekleştirdi. Programda eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleştirilirken, Türk bayrağını 12.sınıf öğrencisi Cihat Çelik, 11.sınıf öğrencisi Serdar Mercan’a, okul flamasını 12.sınıf öğrencisi Nilüfer Demir, 11.sınıf öğrencisi Sıla İpsalalı’ya teslim etti. Davetlilerin ayakta alkışladığı devir teslim töreni büyük beğeni topladı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Bayrak – flama devir teslimi sonrasında bu yıl mezun olacak öğrenciler adına 12.sınıf öğrencisi Hande Kömür konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların gerçekleştirilmesinin ardından Okul Müdürü Kadir Reis Zenginal 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Özel Çerkezköy Uğur Okulları birincisinin 12-E Sınıfı öğrencisi Özge Nur Özkaya olduğunu açıkladı. Okul birincisi Özkaya ise okulun yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çakarken, plaketini ise Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün elinden aldı. Mezuniyet belgelerinin verilmesi, mezuniyet andının okunması ve keplerin havaya atılmasıyla mezuniyet programı tamamlandı. Mezuniyet töreninin ardından veli ve davetliler ayrılırken, öğrenci ve öğretmenler iftar yemeği sonrasında devam eden canlı müzik eşliğinde eğlendiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10