Akay: 171 sokağı sıcak asfalt ile kaplayacağız

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ilçe merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Kızılpınar İstiklal Caddesi ve Yıldırım Beyazıt Mahall

Çerkezköy 5.06.2017 22:47:00 0
Akay: 171 sokağı sıcak asfalt ile kaplayacağız

SICAK ASFALT İLE KAPLANACAK

 

Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çalışmaların bundan sonraki kısmında ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yol betonlanacak ve üstünü de sıcak asfalt ile kaplayacak. Ardından, caddemizde ışıklandırma çalışmalarını da gerçekleştirip, buradaki çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi. İncelemeler sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile görüşen mahalle sakinleri ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

 

“KALDIRIM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ”

 

Kızılpınar Mahallesinden ayrılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Kavak Dere’de devam eden ıslah çalışmalarını inceledi. Raif Dinçkök Ortaokulu önünde yapılan yol genişletme çalışmalarını da inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Akay “ Okul önündeki yolu genişlettik. Bu çalışma tamamlandıktan sonra kaldırım yapım çalışmalarına başlayacağız” diye konuştu.

 

171 SOKAK SICAK ASFALT İLE KAPLANACAK

 

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiği Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Yüzbaşı Sokak’taki çalışmaları inceleyen Akay, ekiplerin asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürdüğünü kaydetti. Akay; “ Fevzipaşa Mahallemizde Naim Süleymanoğlu Sokak, Şehit Muharrem Yanal Sokak, Şimşir Sokak, Ozan Sokak, Harun Reşit Sokak, Binkılıç Sokak, Kolar Sokak, Özgür Sokak ve Sibel Sokak’ta asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Gazi Osman Paşa Mahallemizde Başarır Sokak, Ercan Sokak, Sayar Sokak, Şarlı Sokak, Ravalı Sokak, Kırım Sokak, Şehit İlker Akkaya Sokak, Uğur Sokak, Kanburoğlu Sokak ve Esen Sokaklarımız da asfaltlandı. Ekiplerimiz bugün de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Aktaş Sokak ve Yüzbaşı Sokak’ta asfaltlama çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kentimiz genelinde toplam 171 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” dedi. İncelemeler sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş eşlik etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10