Hız ve İhlal kazayı beraberinde getirdi

Cezaevi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada kırmızı ışıkta geçtiği belirlenen Nihat Deniz idaresindeki araç, Pınarçaâ?

Çerkezköy 7.06.2017 13:25:00 0
Hız ve İhlal kazayı beraberinde getirdi

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

 

Dün saat 13.00 sularında meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza, iddiaya göre şu şekilde gelişti; Pınarça’dan Çerkezköy istikametine gitmek için trafik ışıklarında bekleyen Cengiz Yıldırım, kendisine yeşil ışık yandığı an hareket ederken, Tugay Kavşağı’ndan Kapaklı istikametine seyir halinde olan Nihat Deniz yönetimindeki 34 ZLD 50 plakalı araç yandan çarptı.

 

DÖRT KİŞİ YARALANDI

 

Çarpma anı kameralara yansırken, Nihat Deniz’in kırmız ışık ihlali yaptığı ve süratli olduğu görüldü. Kazanın ardından 34 ZLD 50 plakalı araç sürücüsü Nihat Deniz, 6 yaşındaki Ömer Faruk Deniz ile aynı araçta bulunan iki kişi daha yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi ile Özel İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Oluşan kaza sonrası araç yolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaza mahallinden kaldırılmasının ardından trafik akışı normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10