Kask hayatını kurtardı

Çerkezköy-Kapaklı yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, önündeki araca arkadan çarpan motosiklet sürücüsü Ömer A., metrelerce yerde sürüklenirken, taktığı kaskı sayesinde hayatta kaldı?

Çerkezköy 7.06.2017 18:10:00 0
Kask hayatını kurtardı

ÖNÜNDEKİ ARACA ARKADAN ÇARPTI

 

Dün sabah 08.00 sularında meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Ömer A. yaralandı. Kaza iddiaya göre şu şekilde gelişti; Çerkezköy’den Kapaklı istikametine seyir halinde olan 48 SJ 293 plakalı motosiklet sürücüsü Ömer A., iddiaya göre aynı yönde seyir halinde olan Ali Densu idaresindeki 34 LP 7884 plakalı araca arkadan çarptı.

 

KASKI SAYESİNDE HAYATTA KALDI

 

Çarpmanın etkisiyle motosiklet yola savrulurken, sürücüsü Ömer A.’da metrelerce sürüklendi. Kazanın ardından olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından motosiklet sürücüsünü tedavi için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Motosiklet sürücüsü Ömer A., kazayı yaralı olarak atlatırken, taktığı kask sayesinde hayatta kaldığı ifade edildi.

 

MOTOSİKLET HURDYAA DÖNDÜ

 

Motosikletin kullanılmaz hale geldiği kazanın ardından, araç yolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından hurdaya dönen motosikleti çekici vasıtasıyla kaza mahallinden kaldırması ile birlikte, trafik akışı da normal seyrine dönmüş oldu. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10