Çerkezköylü'ye yakışır bir iftar verildi

Çerkezköylü Genç Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerden Özcan Özkan, önceki akşam Ergene Özel Ulaş Erkek Öğrenci Yurdunda iftar verdi. Yurtta kalan 40 öğrenci, yurt yetkilileri ve davetlilerle birlikt

Çerkezköy 7.06.2017 19:37:00 0
Çerkezköylü

Kuş sütüne varana kadar, bütün envai çeşit ikramların hazır bulunduğu iftarda, Çerkezköy’ün tanınmış müteahhitlerinden Dulu Yapı sahipleri İdris Dumlu, Sedat Dumlu, Yasin Dumlu ve Dumlu Yapı Mühendisleri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Selçuk Yavuz, Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Kamil Çetintaş, Çerkezköy Bellona Mağazası sahiplerinden Naim Güneş, Zümbül Oto Lastik işyeri sahipleri Ali Zümbül, İsmail Zümbül ve Ekrem Zümbül hazır bulundu.

 

DURUMU ELVERİŞLİ VATANDAŞLARIMIZ İFTAR DÜZENLEMELİ

 

Özcan Özkan, geleneksel olarak, her yıl Ramazan ayında iftar verdiğini belirterek, “Hali vakti yerinde her vatandaş, Ramazan ayında bütçeleri nispetinde, iftar programı düzenlemeli diye düşünüyorum. İftar programları birlikteliğe, paylaşmaya en yakın olduğumuz aydır. Bu paylaşım ve birliktelik olduğu sürece sırtımız yere gelmeyecektir. Ben de bu vesile ile sağlığım ve maddi durumum elverdiği sürece her yıl bu iftarları vereceğim. Reklam olsun diye değil, Allah rızası için yapıyorum ben bunu. Ve bugün burada, birlikte iftar açtığımız herkese katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

 

YURT YÖNETİCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ergene Özel Ulaş Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Necdet Güzel, Özcan Özkan’ın yurtta dört yıldır iftar verdiğini belirterek; “Özcan Özkan ağabeyimiz, yurdumuzda her şeyi ile birlikte eksiksiz şekilde iftar veriyor. Bu yıl da aynı şekilde verdiği bu mükemmel iftar için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Ayrıca bu akşam bizlerle birlikte olan ve iftarımıza katılımlarıyla renk katan misafirlerimize de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10