Eski çöplükteki yangın paniğe neden oldu

Eski Çerkezköy Çöplüğünde bulunan lastiklerin alev alması büyük panik yarattı. Alevler kısa sürede büyürken, yoğun duman tabakası da kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Orman İşletme ve

Çerkezköy 8.06.2017 10:10:00 0
Eski çöplükteki yangın paniğe neden oldu

VELİMEŞE BÖLGESİNDEN DE FARK EDİLDİ

 

Çerkezköy çöplüğünde bulunan lastikler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı. Lastiklerin alev almasıyla birlikte alevler kilometrelerce uzaklıktan görünürken, Orman İşletme Müdürlüğü ile İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardılar. Saat 18.30 sularında meydana gelen yangının ardından dumanlar, Çerkezköy İlçe Merkezi başta olmak üzere Velimeşe bölgesinden de fark edildi.

 

BAŞKAN AKAY İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Tekirdağ’dan dönen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yoğun duman tabakasını yolda fark ederek incelemelerde bulunmak üzere eski çöplük alanına gitti. Zabıta Müdürü Kenan Erez ile birlikte yangının olduğu alanda incelemelerde bulunarak bilgiler alan Başkan Akay, ekiplerin zamanında müdahalesi ile alevlerin daha da büyümeden söndürüldüğünü ifade etti. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde alevler kontrol altına alınarak soğutma çalışması yapıldı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

Çerkezköy Çöplüğü’nde bulunan lastiklerin kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yakıldı. Lastiklerin alev almasıyla birlikte alevler kilometrelerce uzaklıktan görünürken, Orman İşletme Müdürlüğü ile İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardılar. Saat 18.30 sularında meydana gelen yangının ardından dumanlar Çerkezköy İlçe Merkezi başta olmak üzere Velimeşe bölgesinden de fark edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10