Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.     

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu 8.06.2017 19:18:00 0
Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.     

KARDEŞ ŞEHİRLERDE İFTAR YEMEĞİ KARARI ALINDI

 

Ünal Baysan başkanlığında geçen Çorlu Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında şu kararlar çıktı; Yurtdışında bulunan kardeş şehirlerimizdeki soydaşlarımıza iftar yemeği verilmesi konusu görüşüldü. Oybirliğiyle alınan karar neticesinde Bulgaristan'ın Tutrakan, Varna, Dobriç, Kırcaali ve Tırgovişte şehirlerinde iftar yemeği düzenlenmesine ve söz konusu iftarlar için 50 bin Türk Lirası bütçe ayrılmasına karar verildi. Gündemin bir diğer maddesinde ise, TEDES Projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğü ile yapılacak protokol için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verildi.

 

KOMİSYONA DEVREDİLDİ

 

5 maddeden oluşan imar planı değişiklik talepleri görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi. Belediye Meclis Üyesi Cihan Kaygusuzoğlu tarafından meclisin bilgisine sunulan ve iki maddeden oluşan imar komisyonu raporu, komisyon görüşleri doğrultusunda karara bağlandı. Son dönemlerde, Çorlu’da bulunan eski devlet hastanesi bölgesi de Haziran ayı meclis gündeminde idi. Konuyla ilgili gündem maddesinde ise, Çorlu Belediyesi tarafından eski hastaneler bölgesinde yapımı planlanan Kent Parkı için söz konusu bölgede bulunan ve mülkiyeti maliye hazinesine ait ilgili parsellerin Çorlu Belediyesi'ne tahsis edilmesi için girişimde bulunulmasına karar verildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10